Dags för en ny hylla

Den senaste veckan har varit hektiskt. Både jag och frugan har varit på resande fot vilket har inneburit mindre tid tillsammans och mindre tid för hemmet. Som ni vet är vi i taget att förnya ytskikt på ena allrummet, samtidigt som vi vill förnya de möbler vi har där och byta ut det gamla mot något nytt och fräscht.

Tanken med rummet är att vi ska ha stilren design samtidigt som det ska vara praktiskt att vara där. Det kommer därmed krävas en del hyllor samt olika typer av förvaringsutrymme. När det kommer till hyllor så har jag kikat en hel del på IKEA där jag tagit fram några förslag som jag sedan visat för sambon. Några var vanliga plana vägghyllor medan andra var stående historier.

Nästan på en gång så utbrister min sambo att hon vill ha en så kallad stringhylla. Jag blev genast ganska frågande och funderade på om det var en hylla hon kunde förvara sina trosor på. Hon började genast skratta och visade mig den klassiska stringhyllan som jag givetvis direkt kände igen. Sambon hade hittat sidan stringhylla.nu på nätet där vi kunde jämföra en rad olika varianter av denna retrohylla.

Så fort möblerna och hyllorna kommer på plats blir nästa steg att inreda dessa. Det i sig kommer ta tid men då vi har en hel del prylar att förvara kommer det inte vara ett problem.