Välkommen till vår sida

Kul att du hittat hit. På den här sidan så kommer vi skriva om bygg, hem, inredning och en rad ämnen som lockar alla oss hempysslare. Vår vision är att samla bra och givande artiklar för er läsare, som kan hjälpa er med olika problem som har med huset, ditt nästa byggprojekt eller varför inte trädgården att göra.

Att bygga ett hus kräver exempelvis massvis med olika steg och beslut som ska tas. Detta innefattar allt ifrån vilket byggmaterial du ska ha, vart du kan köpa detta och kanske hur man ska bygga olika saker.

Vi hoppas också kunna dela med oss av olika snickartips som man kanske bara får lära sig om man själv är hantverkare och är ute på byggen.

Några byggartiklar i veckan

Vår ambition är att vi kommer försöka skriva några byggartiklar varje vecka. Samtidigt vill vi att varje artikel ska vara unik och givande för er läsare. Så därför kommer vi satsa på kvalitet före kvantitet. Det finns ju dock så otroligt mycket roligt och spännande att skriva om i denna bransch, så inlägg kommer det nog knappast vara brist av på denna sida.

Vi hoppas även att ni läsare kommer vara så aktiva som möjligt och dela med er av era kommentarer och åsikter i de olika inläggen. Ett par kommentarer kan ofta vara väldigt givande för ett inlägg och kanske bidra till att andra läsare får ut ännu mer av artikeln.

Om ni har frågor eller funderingar så får ni gärna ställa dem till oss så ska vi försöka svara så snabbt vi kan. Enklast gör du kanske detta genom att kommentera en artikel, eller kontakta oss direkt via vår kontaktsida. Vi försöker svara så snabbt vi bara kan.

Ni får även komma med tips på artiklar ni önskar att vi skriver. Vi tycker det är riktigt kul att skriva saker som ni läsare verkligen vill ha, så hör gärna av dig om du har förslag på ett ämne eller en artikel vi kan skriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *