Prisvärda Konferensmöbler

konferensmöblerNu var det ett tag sen senast jag var på konferens. På mitt förra jobb så kunde det vara minst en konferens per kvartal och jag älskade verkligen dessa resor. Inte nog med att man fick möjligheten att dela sina erfarenheter med likasinnade, utan man knöt även kontakt med en rad spännande människor i branschen. Många som jag har kvar som vänner än idag.

Anledningen till att jag kom in på ämnet nu är för att vi på företaget jag jobbar på nu, ska införskaffa nya konferensmöbler, och därför behöver både tips och inspiration på vad som kan tänkas behövas.

Vi är ju som bekant en lite mindre firma och är därför ute efter ett eller ett par konferensbord samt passande stolar.

En sida vi kikar på just nu är AZ Design som verkar ha specialiserat sig på bland annat konferensmöbler.

Vad utgör då en bra konferensmöbel? Ja för mig och min firma så är det viktigt att vi får mycket för pengarna. Konferensmöbler brukar kunna kosta en hel del och ska vi göra en sådan investering vill vi vara säkra på att vi får bra kvalitet på möblerna.

 

Dyrare möbler oftast bättre

Något som jag personligen lärt mig med åren är att de billigaste möblerna ofta är betydligt sämre än de man betalar lite extra för. Med tanke på att vi har möte minst tre gånger per vecka så kommer dessa möbler att användas väldigt mycket, varav det gäller att de tål allt slitage som kommer vara.

När vi fick igenom budgeten under förra veckan så kom vi fram till att vi skulle lägga ungefär 50 000 kr på nya konferensmöbler, vilket vi tror kommer täcka in allt vi behöver.

Som sagt så är det främst två rum vi ska fylla upp med bord och stolar. Men även andra möbler kommer behövas för att göra dessa rum kompletta. När kunder kommer på besök så vill vi att det ska se proffsigt ut i mötesrummen så lite whiteboard tavlor, diverse hyllor samt olika förvaringsutrymmen kommer vara av stor vikt för att ge rummen den där proffsiga känslan.

Vi tror vi kommer klara oss på ca 50 000 kronor men vi får som sagt se när allt är beställt. I värsta fall kommer vi skjuta till lite extra just för att få bra kvalitet på möblerna.