Nu kommer kylan

Det har nog inte undgått någon att sommaren är förbi och hösten har börjat smyga sig på. På morgnarna är det kyligare och hemma i huset så börjar det bli dags att skruva upp värmen en aning. Vi har länge funderat på att skaffa någon av alla dessa häftiga värmepumpar som finns på marknaden. Men det är inte helt lätt att veta vilken man ska välja då det finns en hel del bra på marknaden idag.

Hittade även en smart avfuktare som heter trygghetsvakten vilket verkar vara en populär lösning som många kör på. Blir helt klart att läsa mer om det och förhoppningsvis investera i något liknande system.

Annars är det som vanligt förberedelser inför vintern som gäller. Jag och sambon var i dagarna till den lokala bygghandeln för att köpa lite virke till vedboden. Vi har en del där inne som måste repareas så jag tänkte att det kunde vara läge att göra det innan vintern kommer och hälsar på.

Annars blir det som jag skrev i förra inlägget att satsa på inomhus renoveringar i vinter. Först blir det garderoben med sedan har vi planer på att göra om i badrummet. Vi får helt enkelt se hur länge pengarna räcker samt hur mycket tid vi har till detta.

Nu ska jag läsa på mer om värmepumpar och avfuktare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *