Dags att renovera

Hösten är nu här och det börjar bli dags att renovera igen. Som vanligt så är det massvis med projekt som finns på planeringsstadiet med tiden kommer bara räcka till några få, så det gäller att prioritera vad som behöver göras här hemma.

Jag har börjat köpa in lite material, bland annat så beställdes krympslang härom veckan och en ny skruvdragare inhandlades denna vecka.

I höst så har jag och sambon bestämt att vi ska fokusera på att göra klart garderoben, ett projekt som legat på hyllan en tid. Det är en walk-in garderob där det i dagsläget står två större garderober samt ett gäng hyllor. Planen är att riva ut hyllorna och sedan montera dit nya, samt komplettera med ett gäng spotlights för att göra det hela lite snyggare.

Förhoppningen är att vi ska få betydligt mer yta över då vi har ganska många prylar som bara ligger där inne och skräpar för tillfället.

I övrigt så klippte jag gräset häromdagen och insåg att gräsklipparen börjar gå på sina sista varv. Förmodligen blir det att köpa in en ny till nästa säsong och förhoppningsvis kommer denna hålla säsongen ut. För det rör sig endast om ett par klippningar till.

Nu ska jag gå och se till krympslangen som kommit hem i dagarna. Verkar vara väldigt bra grejer jag fått hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *