Dags att köpa nya Stolar

Vi bytte ju ut vårt gamla matbord förra året och nu har vi planer på att förbättra köket ytterligare ett steg. Det vi tänkt oss är att vi dels ska tapetsera om. Den tapet som vi nu har i köket är rent ut sagt gräslig så där kommer ett tapetbyte göra stora underverk.

Det andra är att vi vill byta ut stolarna. Som ni kanske kommer ihåg så köpte vi ett separat matsalsbord utan stolar varav vi valde att ha kvar de gamla. Detta berodde dels på att vi ville spara pengar, men även på att vi tyckte de passade ganska bra.

Nu har vi sparat undan lite pengar så därför tänkte vi att det var läge att köpa just nya stolar. Som vanligt blir det att kika och jämföra priser på nätet. Som ni vet så har vi kunnat spara mycket på våra möbelköp genom att handla det på nätet efter att först ha jämfört priset mellan olika sidor.

Eftersom det är ett vitt och lite lantligt bord så kommer vi satsa på stolar som matchar i både färg och utformning. Förmodligen kommer det bli i mellan pris segmentet för att vi inte vill lägga ut att för mycket pengar då bordet var ganska dyrt.

Jag tror hur som helst att det kommer bli ett rejält lyft i köket och vi byter ut tapeterna och får dit nya stolar.