Dags att köpa ny skrivare

Om det är något som irriterar mig så är det när skrivaren inte fungerar av någon anledning. Det är precis vad som hände häromdagen då jag dessutom var i behov att skriva ut en rad viktiga dokument.

Det hela började med att ett papper hade fastnat i vår gamla skrivare som står på kontoret. Efter att diverse luckor och delar plockats isär efter angivna instruktioner när något sånt här inträffar, lyckades jag lokalisera och ta bort pappersbiten som satt fast.

Skönt tänkte jag, nu kan jag äntligen skriva ut papprena i tid. Trodde jag. Nu visade det sig att bläcket i skrivaren var på väg att ta slut, vilket resulterade i väldigt dåligt tryck. Typiskt.

Som tur är kunde jag åka hem till en kompis och skriva ut papperen på hans skrivare. Annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Nu har jag däremot bestämt mig för att införskaffa en ny skrivare som förhoppningsvis är av högre kvalitet än den jag har i dagsläget. Har inte helt bestämt vilken det blir, men har ett par stycken jag funderar på att köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *