Att hyra en paviljong – den moderna baracken!

Äntligen har våren slagit till och anlänt till vår härliga gata i stan. Nu känns det helt plötsligt väldigt nära att kunna dra igång med några av våren och sommarens alla husprojekt! Som ni känner till så står vi inför ganska omfattande förändringar i vår trädgård, där stora ytor kommer göras om för att plantera nytt helt enkelt.

Men det är inte vad jag tänkte ägna det här inlägget åt. Utan idag skulle jag vilja skriva om fördelarna med moderna mobila paviljonger! Nu kanske du direkt börjar fundera kring vad en paviljong är för något, men låt mig förklara.

Allt började med att jag passerade ett av kommunens förskolor som håller på att byggas om. Där hade det dykt upp otroligt moderna och fräscha barackliknande byggnader, vilket jag till en början trodde var modulera som ingick i själva förskolan. Just på grund av att det inte alls liknade något som jag tidigare förknippat med en mobil byggnad eller barack. Dessa var toppmoderna och enligt en av byggarna som vi stannade och pratade med så är det moderna mobila paviljonger som de numera hyr till i stort sätt varje större bygge.

Han berättade även att det var allt fler privatpersoner som körde på den här varianten istället för att smälla upp en permanent stuga på tomten när familjen vuxit ur antal rum i huset. Då kan du istället skaffa en mobil paviljong som du enkelt sen säger upp avtalet med när du inte längre är i behov av det extra utrymmet. För hur många är det inte som bygger en extra stuga på tomten för att något av tonårsbarnen ska bo i. För att sedan stugan ska stå tom när barnen flyttat ut.

Måste erkänna att jag tycker detta verkar vara ett otroligt fascinerat koncept och något jag och sambon helt klart ska kika vidare kring. Vi har som ni läst länge funderat på hur vi ska lösa bristen på rum när de yngsta inte längre visar samma glädje av att dela rum. Här kanske vi precis har sprungit på lösningen som passar oss? Läs gärna vidare på Indus webbplats, en aktör som funnits otroligt länge på marknaden och kan sin sak.